Hallo supporters van Bevo Hc 2 

Donderdag staat de wedstrijd tegen Hercules op het programma. Oorspronkelijk zou deze wedstrijd op 18 december 2010 gespeeld zijn, maar wegens weersomstandigheden is de wedstrijd toen niet door gegaan en spelen we vanavond de inhaalwedstrijd. Het lijkt wel een déjà vu.

Vorig jaar was de thuiswedstrijd ook al afgelast. Toen vanwege een lekkend dak. Destijds werd de doordeweekse inhaalwedstrijd gewonnen door Bevo na een spannende wedstrijd. Zou dit een voorbode zijn voor vanavond…..

 

Afgelopen zondag hebben de mannen van Bevo 2 hun thuiswedstrijd overtuigend gewonnen van Tachos. Er werd bij vlagen goed handbal gespeeld en er was voldoende spelvreugde. In deze wedstrijd is ook maar weer eens gebleken dat men de hele wedstrijd scherp moeten blijven om een goed resultaat te behalen. Concentratieverlies en een verminderde inzet leiden meteen na rust voor een wat mindere periode. Met een portie vechtlust en een ontketende “Lund” werd het uiteindelijk toch nog een degelijke overwinning. Iedereen tevreden, 2 punten in de zak en op naar de volgende wedstrijd. Met deze overwinning is Bevo 2 inmiddels opgeklommen naar de 6e plaats.

 

Donderdag wacht weer een nieuwe uitdaging in de wedstrijd tegen Hercules. Hercules is een ploeg met titelaspiraties. De ploeg staat momenteel tweede met 4 punten minder dan koploper Hellas. Ze zullen er dus alles aan doen om het gat te verkleinen tot 2 punten terwijl Bevo 2 bij een overwinning de aansluiting kan vinden met plaats 5. Genoeg ingrediënten voor beide ploegen om er een mooie pot handbal van te maken met veel vechtlust en inzet.

 

Hierbij willen de mannen van Bevo 2 alvast iedereen bedanken voor hun komst naar deze wedstrijd en hopen dat jullie als de 8e man achter het team gaan staan. Ze kunnen de steun van het publiek goed gebruiken. Laat je horen en help de mannen vooruit naar de “deux-points”!