Talenten nieuws:

 

Zowel de Heren A als Heren 2 spelen aankomend weekend een thuiswedstijd.

Beide teams zullen uit zijn op revanche. De Heren A verloor haar eerste wedstrijd uit van D.W.S uit Schiedam. Een flinker domper aldus Ruud Flos. De westerlingen wonnen het duel met 31 -24. In de nieuw hervormde Eredivisie met maar liefst 16 ploegen, krijgt Bevo zaterdag de kans tegen Swift Arnhem om zich te revancheren. Swift Arnhem verloor met dezelfde cijfers haar eerste wedstrijd. Vlug en Lenig uit Geleen was ook met 31-24 te sterk. Er wacht dus wederom een nieuwe uitdaging. Het team uit Arnhem beschikt ook over een aantal goede talenten.

Spektakel gegarandeerd.

 

HEREN 2

 

Heren 2 speelt zondag thuis tegen het tweede team van Aalsmeer. Waar de Heren 1 zaterdagavond in Aalsmeer speelt, kan ook de ploeg van Rob van Bokhoven zijn borst nat maken tegen de reserves uit de bloemenstad. Het tweede team bestaat uit een mix van jonge talenten en ''oude'' ervaren spelers. Aalsmeer verloor nipt haar eerste thuiswedstrijd van OCI-LIONS 2 na een ruime voorsprong.

De vraag is ..... Wie komt het beste voor de dag. Welke ploeg blijf op 0 punten staan en wie mag er twee bijschrijven. De talenten hebben uw steun nodig.

De Livestream van Heren 2 is HIER te zien

 

Kan Bevo 2 de nederlaag in Waalwijk doen vergeten ??

 

 

Deze teams hopen op uw steun in Sporthal de Heuf.

 

Let op: De Heren A speelt zaterdagavond tegen Swift Arnhem en Heren 2 speelt zondagmiddag om 13.00 tegen FIQAS Aalsmeer 2.