Grandioze fandag Targos Bevo Hc 

Voor hele gezin 

Een wedstrijd tussen het huidige standaardteam van Targos Bevo Hc en een All Star Team met topspelers uit het verleden vormt het grandioze hoogtepunt van de gevarieerde fandag van de voormalige landskampioen op zondag 30 augustus. De fandag in sporthal De Heuf in Panningen is gratis toegankelijk.

 

Het publiek kan tijdens de officiële seizoensopening de resultaten van de eerste verbouwingsronde van de De Heuf bekijken. Zo zijn entree en kantine op de schop genomen door een grote groep vrijwilligers. Verder op het programma staan een Meet & Greet met de Dames 1 en Heren1. Ook mag het publiek zelf een balletje gooien. De presentatie van de nieuwe clubtenues en een wedstrijd van de Dames 1 tegen Hasselt maken dit niet te missen sportieve uitje voor het hele gezin compleet.

 

Nieuwkomers

Het spektakelstuk Bevo - All Star Team vormt tevens de begroeting van de nieuwkomers bij de ambitieuze ploeg, die vorig seizoen tweede werd in de Bene-League. Het team van succescoach Martin Vlijm heeft Toon Leenders, Merijn Haenen teruggehaald op het vertrouwde nest en aanstormend talent Rik Elissen weten te strikken. Van de partij is uiteraard ook de talentvolle doelman Mark van den Beucken, die net terug is van een tiendaagse trainingsstage bij FC Barcelona, een van de grootste handbalclubs ter wereld!

 

Kanjers

Het All Star Team treedt aan met een groot aantal kanjers uit het verleden. Van de partij zijn onder andere Ron ‘mister Bevo’ Klemann, Ron van Berlo, Roger van den Beuken, Edwin Korsten, Ben Klemann, Bart Leenen, Geert van de Goor, Roel Leenen en Lukas Koppes. “Verder zijn we nog in gesprek met enkele spelers. Wie dat zijn, is een verrassing”, laat de organisatie weten.

 

Het All Star Team wordt gecoacht door Pierre Jansen, Henk Rutten en Danny van Katwijk. Teambegeleider is Jan Beurskens. De wedstrijd wordt geleid door een oude bekende, Toon Daems. Zijn collega uit het verleden, Jan van Roij, kan vanwege een blessure niet fluiten.

 

Programma

  • 12.00 uur: Opening van de hal. Met rondleidingen van 12.00 – 13.30 uur en van 14.45 – 15.45 uur.
  • 12.00 uur – 12.40 uur: Gooi een balletje met Dames 1. Tevens moment voor foto’s en handtekeningen.
  • 12.40 uur: Spelerspresentatie Dames 1 in Hal 1. Na presentatie teamfoto Dames 1 in nieuwe tenues.
  • 13.30 uur: Dames 1 - Hasselt.
  • 14.45 uur – 15.45 uur: Gooi een balletje met Heren 1. Tevens moment voor foto’s en handtekeningen.
  • 15.50 uur: Presentatie nieuwe tenues.
  • 16.10 uur: Spelerspresentatie Heren 1.
  • 16.30 uur: Warming up.
  • 17.00 uur (of iets later): Bevo - All Star Team (2 x 20 minuten).