Goede voornemens... 

Allereerst wensen het team van dames 1 en de begeleiding u en de uwen het beste voor het jaar 2014. Vervolgens gaan de dames van Bevo over tot de orde van de dag. Zaterdag wacht immers "business as usual" in de sneltreincompetitie van de eerste divisie. Gelukkig mogen ze thuis aanvangen.

Tegenstander Westlandia zal vol vertrouwen deze kant op komen. Zij draaien een stabiel seizoen en hebben een plek in de grote middenmoot te pakken. Daar willen de Bevo dames graag zo snel mogelijk naar toe. De twee slotwedstrijden van 2013, DSS (thuis) en Quintus (uit) leverden een overwinning op in het Westland waar ook DSS te pakken was geweest.

 

De vorm van eind december moet dus zo spoedig mogelijk weer worden opgepakt om ten koste van Westlandia op te rukken richting middenmoot. De heenwedstrijd in Naaldwijk leverde een punt op, waar er eigenlijk twee verdiend waren. Een korte zwakke fase kostte de dames een puntje.

 

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. De Bevo-dames gaan er alles aan doen om ook een goede pot te spelen en als winnaar van het veld te stappen.

 

Overdag vinden er diverse activiteiten voor de jeugd (jeugddag) plaats en om 19.00 de Nieuwjaarsborrel in de Heuf. Zie hiervoor ook. Graag sluiten de dames deze dag af door zich, na eerst gestreden te hebben voor de punten, onder u te vermengen om het nieuwe jaar in te luiden.

 

Za 4 januari 20.00: Bevo ds1- Westlandia @DeHeuf.