Goede start reserves Targos Bevo HC  

De reserves van Targos Bevo Hc zijn voortvarend van start gegaan. In Panningen werd AHV Achilles met 26-14 verslagen.

De openingstreffer kwam voor rekening van de ploeg uit Apeldoorn wat direct werd beantwoord door Joos Rombouts met een treffer. Nieuwkomer Denis Barcuija tekende na 5 minuten speeltijd de 2-1 aan na een toegekende 7 meter.

 

Maar liefst 3 minuten later verzilverde hij opnieuw een 2e 7 mrt doelpunt voor Targos Bevo.

Vanaf dat moment kreeg AHV Achilles meer grip op de wedstrijd en trok de stand gelijk na 10 minuten speeltijd. Even konden de ploeg uit Apeldoorn profiteren van een kleine voorsprong maar met nog 11 minuten op de klok werd er door AHV Achilles niet meer gescoord.

Hierdoor namen de Bevo mannen duidelijk de leiding en het publiek werd getrakteerd op zeer fraaie doelpunten.

 

Bijzonder zuur was, kort voor de rust, het uitvallen van nieuwkomer Dennis Barcuija.

Hij kwam verkeerd terecht bij een aanvallende actie en na onderzoek is hij 4 tot 6 weken uit de roulatie. Voor Jeroen Baats een forse tegenvaller terwijl Stefan van Gils en Yuri Hiliuk ook hun debuut maakten op deze avond. De ruststand werd ruim bepaald door Bevo 14-7.

 

De schijn leek dat AHV Achilles fris uit de kleedkamers kwam maar dit was niet het geval.

Ook de Bevomannen moesten weer even in de wedstrijd komen zodat er 5 minuten niet gescoord werd aan de Bevo zijde .

 

Oudgediende HS2 speler Max De Lange nam het team op sleeptouw en ondersteund door Joost Rombouts en Nick van de Beucken maakten zij het verschil nog groter. Niet alleen Max de Lange, maar ook Niek Jordens, Bram van Grunsven en Gergo Lovas namen deel aan deze wedstrijd.

 

AHV Achilles prikten nog even maar konden geen grip krijgen op het spel van de Bevomannen.

Met nog 9 minuten op de klok vonden zij het wel welletjes zodat Jeroen Hegger en Loek Michiels werden gelanceerd om de 25-14 te bevestigen. Met nog 18 seconde op de klok bepaalde Jeroen Hegger de eindstand definitief op 26-14.

 

Scores : Joost Rombouts 4x, Nick vd Beucken 5x, Max de lange 4x, Jeroen Hegger 3x, Denis Barcuija, Stefan van Gils, Yuri Hiliuk 2x, Loek Michiels, Niek Jordens, Max de Lange 1x.

 

Volgende week zondagmiddag gaan de Bevomannen op bezoek bij Quintus HS2 in Kwintsheul. De wedstrijd begint om 15.15u in de vd Voorthal.