Getergde Lions op bezoek bij Eurotech Bevo Hc 

In wedstrijd 5 van de competitie stuiten de heren van Eurotech Bevo Hc op een getergde tegenstander. Op bezoek in sportarena De Heuf komt titelkandidaat Lions, die afgelopen weekend in eigen huis een nederlaag moest slikken tegen Volendam. Het was de eerste nederlaag voor de Zuidlimburgers in dit nog prille seizoen, maar wel één

waarvoor ze zich snel zullen willen revancheren. Zeker als Bevo Hc de eerst volgende tegenstander is. Duels tussen de beide Limburgse ploegen in de eredivisie staan immers garant voor een bijzondere rivaliteit en volop spektakel.

 

Deze editie wordt extra speciaal, omdat het een weerzien betekent voor veel spelers die afgelopen zomer zo’n geweldige prestatie verrichtten tijdens het WK voor spelers onder 21 jaar. Bevo Hc en Lions waren immers hofleveranciers voor de ploeg die zorgde voor de hoogste klassering ooit van een Oranje-ploeg op wereldniveau. Voor de Heldenaren is het komend weekend zaak de progressie die inmiddels in verdedigend opzicht is geboekt nu ook in aanvallend opzicht te laten zien. Ondanks de ruime winst op Quintus werd immers duidelijk dat daar nog de nodige ruimte voor verbetering is.

 

Het duel in sporthal De Heuf wordt gespeeld op zaterdag 12 oktober en begint om 20.00 uur.

 

 

Lees ook een voorbeschouwing van de Limbrger 'Zestig minuten even geen maatjes' over Bart Ravensbergen en Luuk Hoiting .

Ga daarvoor naar "overige media" en download het artikel.