Geslaagde Safe handbal Promo 

Afgelopen zondag vond in sporthallen De Peelhorst te Deurne de eerste "SAFE handbal PROMO" plaats.

Vanaf 's morgens tien uur speelden de teams van handbalvereniging Niobe uit Asten, De Sprint uit Deurne en Handbal Someren een onderling toernooi.

Hierbij werd gestreden om de FairPlay Awards. De winnaar van iedere leeftijdscategorie wordt uitgenodigd om de eredivisie handbalwedstrijd Eurotech Bevo H.C. tegen Kremer / Hurry Up bij te wonen op zaterdag 13 oktober in De Heuf te Panningen.

Naast de wedstrijden waren er 's middags clinics voor de spelers en keepers van de drie verenigingen, welke samen met het Nederlands Handbal Verbond, Eurotech Bevo H.C. en SAFE Taxatie werden georganiseerd.

 

Het werd een bijzondere gezellige en geslaagde ontmoeting tussen deze verenigingen, welke zeker voor herhaling vatbaar is. Tegen de klok van zes uur konden de wethouders van de drie gemeentes samen de volgende Awards uitreiken:

D-jeugd, winnaar jongens/meisjes team De Sprint, C-jeugd, winnaar jongens/meisjes team Handbal Someren, B-jeugd, winnaar dames Handbal Someren, A-jeugd winnaar dames Handbal Someren, Senioren, winnaar dames H.V. Niobe. De dames senioren van De Sprint worden als tweede uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van eerste divisie handbalvereniging Tachos uit Waalwijk.

Met een woord van dank voor de wethouders, spelers, speelsters, organisatoren en belangstellenden kon om zes uur initiatiefnemer Frans van de Mortel van SAFE Taxatie deze gezellige dag afsluiten.

 

Bekijk de foto's van deze dag hier