Geslaagde netwerkbijeenkomst bij Peelpush Meijel  

Tweede Limburg Onderneemt Meet&Greet TopSport in Limburg  

De tweede netwerkbijeenkomst van de serie Limburg Onderneemt Meet&Greet TopSport in Limburg vond zondagmiddag 19 januari jl. plaats bij Volleybalvereniging Peelpush te Meijel.

 

Een delegatie van de businessclubs van VVV-Venlo,

Eurotech Bevo Hc, Maxxcom BSW en Volleybalvereniging Peelpush Meijel troffen elkaar voor de wedstrijd van Peelpush Dames 1 tegen VC Sneek dames 1. Zij werden van harte welkom geheten door voorzitter Wil van Oosteren en Frank Faessen van Peelpush en Caroline van Ratingen, accountmanager van Limburg Onderneemt.

 

Onder het genot van een heerlijk stukje vlaai werden weer nieuwe contacten gelegd en bestaande contacten onderhouden. Aansluitend ging het richting de sporthal om de dames aan te moedigen. Helaas waren de dames uit Friesland deze keer net iets te sterk voor onze volleybalsters.

 

De volgende Limburg Onderneemt Meet&Greet TopSport in Limburg is op dinsdag 25 maart aanstaande bij Maxxcom BSW te Weert. Heeft u interesse om deze club ondernemers te leren kennen? Neem dan contact op met Caroline van Ratingen via 06 – 55 85 39 58. Zij stelt u graag aan hen voor.

 

Fotograaf Le Giesen bracht de sportieve middag in beeld. Klik hier voor de foto's.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Limburg Onderneemt