Geslaagde keepersdag SV Gemini 

Afgelopen zaterdag 20 juni jongstleden namen maar liefst 7 keeper van Targos Bevo Hc deel aan de 2e editie van de Keepersdag bij SV Gemini in Zoetermeer.

Jeroen Steeghs, Michiel van Gils, Selina Bos, Esmee Gootzen, VĂ©ronne Reinders, Maud Dirkx en Daphne Hendriks namen deel aan deze extra Keepers editie.

Vertrokken werd er gezamenlijk vanuit De Heuf om 12.00 naar Zoetermeer en bij aankomst in Sporthal de Oosterpoort werden we direct ingeschreven en startte deze keepersmiddag om 14.30 voor de Targos Bevo HC leden.

 

Onder leiding van niemand minder dan Alex Curescu en Marieke vd Wal werd de warming-up gestart. Onze Bevo keepers/sters namen gretig deel aan deze oefening.

Na de warming-up werden alle keepers/sters ingedeeld in groepen op leeftijd en met een parcour van 9 stations werd elke groep geconfronteerd met een heuse keepers oefening.

Dit werd aangepast op leeftijd en niveau door de ervaren keeperstrainers.

 

Een ingelaste pauze zorgde voor veel deelnemers een aangename onderbreking maar na een gezonde fruitige snack werd er begonnen aan het 2e gedeelte van deze middag.

Nadat alle teams de stations hadden doorlopen kwam er een einde aan deze keepersdag en werd er snel gedoucht. In de kantine stonden broodjes en soep klaar voor alle deelnemers en werd er nog deelgenomen aan de loterij waar helaas geen gunstig nummer aan de Bevokeepers was toegedeeld. Helaas met lege handen maar met een enorme ervaring keerden alle Bevokeepers weer terug in Panningen om 20.30 uur.

 

Deze keepersdag werd mede mogelijk gemaakt door het bestuur van Bevo.