‘Geslaagde eerste editie van het Bevo Business Duurzaamheids Dinner Event’ 

Op 12 mei jl. vond het eerste Bevo Business Dinner Event plaats met het thema Duurzaamheid. Hal 2 van onze eigen Heuf werd sfeervolle omgebouwd tot een mooie dinner locatie.

 

Ongeveer 150 gasten hebben genoten van een smaakvol 4 gangen diner bereid de koks van Ria Joosten Sfeer, Smaak & Meer met gesponsorde ingrediënten uit onze eigen regio. Deze gerechten werden geserveerd door Heren 1 en de drankjes door Dames 1 van Bevo Hc.

Duurzaamheid inside 

De avond werd gepresenteerd door Willem Sieders en de eerste sessie bestond uit “Duurzaamheid inside” een variant op het bekende Voetbal Inside. Aan een tafel op het podium namen Han Fleuren, Ria Joosten en Mustafa Amhaouch plaats waar ze verschillende pittige stellingen voor de kiezen kregen waar ze op mochten reageren. De vraag, wat is duurzaamheid stond daarin centraal.

Reis rond de wereld in 80 dagen met een electrische Motor 

Daarna was werd Team Storm van de TU Eindhoven, de heren Bas Verkaik en Jeroen Bleeker, op het podium uitgenodigd om te vertellen over hun project. Hoe zijn ze op het idee gekomen om een electrische motor te bouwen? Wat was daarvoor nodig? Wie doet er allemaal mee? Hoe wordt het gefinancierd en dan de reis om de wereld in 80 dagen. Een mooi en boeiend verhaal, verteld door 2 enthousiaste studenten. Aan het einde van de avond werd er ook nog een rondje gereden met de motor en was er nog gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

Muziek 

De avond werd opgeluisterd met live muziek van FF Dimme, Bart Reinders, Karlijn van Dinther en Jerome Lenders.

Bevo App 

De ontwikkelingen gaan door. Bevo heeft niet alleen duurzaamheid hoog in het vaandel staan, maar wil ook graag met haar business partners mee denken. Zo is de Bevo Hc app ontwikkeld. Niemand minder dan Dario Polman, werkzaam bij het nieuwe bedrijf Continu Content Creation, presenteerde de mogelijkheden en zal in de toekomst de app verder gaan uitbreiden en vullen. Zo komt er nieuws op te staan, de speelprogramma’s van Heren 1 en Dames 1, een vacature bank welke alleen gevuld kan worden door onze eigen business partners, uitslagen en een smoelenboek op een speciaal afgeschermd gedeelte voor al onze business partners.

Actie Zonnepanelen adopteren 

De hele avond stond in het teken van duurzaamheid. Zo is er overal aan gedacht, op het gebied van food met ingrediënten uit de regio, vaasjes op tafel van karton tot flessen gevuld met kraanwater. De 400 zonnepanelen op het dak van Hal 2 van de Heuf is een grote investering geweest voor een vereniging als Bevo Hc. En met het vertonen van een kort filmpje van nog geen 2 minuten ‘Geef Bevo Energie’ werd een actie gestart om de zonnepanelen van de Heuf te adopteren voor een eenmalig bedrag van 100 euro.

Het was even stil in de hal en de actie werd door de gasten goed ontvangen, een aantal adopteerden spontaan al een of meerdere zonnepanelen. Wilt u ook Bevo Energie geven en een zonnepaneel adopteren? Stuur dan een mailtje naar business@bevohc.nl .

Hoe kan Bevo Hc verduurzamen? Interactief 

Alle tafels mochten mee denken over stellingen als: Wat zij voor Bevo Hc kunnen betekenen om te helpen verduurzamen? Of, wat kan Bevo Hc voor de gasten betekenen om te helpen verduurzamen?

De uitkomsten werden op een groot vel papier geschreven en met gele of blauwe post-it mocht iedereen aangeven wat zij goede ideeën vonden.

Deze vellen zijn nu ingelijst terug te vinden in het sponsorhome en worden door de sponsorcommissie gebruikt om het beleid voor de komende jaren uit te zetten.

Het was een avond met een heerlijk diner, gezellige gasten, nuttige informatie, een mooie ambiance, sfeervolle live muziek en vooral een avond waarin Bevo Hc heeft kunnen laten zien hoe mooi de vereniging is en hoe trots we zijn op al onze leden.

En niemand ging met lege handen naar huis. Alle gasten kregen nog een gele gerbera mee met daaraan een kleine mooie boodschap…

Met veel enthousiasme en energie hebben wij deze avond mogen organiseren en met hulp van heel veel sponsoren. Het is fantastisch om te zien hoeveel bedrijven en mensen onze vereniging een warm hart toedragen. Mede daardoor kunnen we verder gaan en weten wij zeker dat we ook in 2018 weer een dinner-event gaan organiseren.

Graag tot ziens bij een van onze wedstrijden in de Heuf, download de Bevo App voor alle wedstrijd-info en …… Geef Bevo Energie!