Geslaagd G handbal extra toernooi in Panningen.  

Afgelopen zondag vond er voor de eerste keer in de clubhistorie van Herpertz Bevo een internationaal G handbal extra toernooi plaats in sporthal de Heuf aan de Wilhelminastraat in Panningen. Er deden 6 ploegen mee uit Nederland, waaronder 5 limburgse ploegen, V en L, BFC, Handbal Venlo, KansPlus en natuurlijk Herpertz Bevo. Vanuit Belgie was Uilenspiegel afkomstig uit Antwerpen naar Panningen afgereisd om de degens te kruizen met de Nederlandse deelnemers.

Om 9.00 uur klonk het eerste fluitsignaal en waren het Handbal Venlo en Herpetz Bevo die als eerste ploegen begonnen aan hun wedstrijd. Vervolgens speelden alle ploegen 1x tegen elkaar. Iedere wedstrijd had een speelduur van 15 minuten.

Na het laatste fluitsignaal om 16.00 uur kon iedereen terugkijken op een gezellige en sportieve dag waarbij er uiteindelijk alleen maar winnaars waren.

Ter afsluiting van de dag kreeg iedere deelnemer uit handen van wethouder Anget Mestrom, met o.a. sportbeleid in haar portefeuille, een persoonlijk aandenken in de vorm van een medaille en kon iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts keren.