Gemakkelijke avond dames Targos Bevo Hc  

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond ruim gewonnen van het reserve team van SEW. De basis voor de ruime overwinning werd gelegd in de eerste helft. Na een ruststand van 21-9 waren de ploegen in de 2de helft wat beter aan elkaar gewaagd.

Mede ook door het slordige spel van de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Uiteindelijk werd er met ruim verschil gewonnen en stond er na 60 minuten spelen een eindstand van 37-26 op het scorebord.

 

Bevo nam meteen het initiatief in de wedstrijd wat resulteerde in een 10-4 voorsprong na ruim 10 minuten spelen. Dit was het moment dat de trainer van SEW een time out nam en vervolgens leek SEW weer terug in de wedstrijd te komen (10-8). Nadat ook trainer Osvaldo Gomes een time out had genomen herpakte de ploeg zich weer (14-8) en liep vervolgens verder weg van hun tegenstander. De rust werd bereikt met een 21-9 tussenstand.

 

Meteen na rust leek Bevo SEW helemaal onder de voet te lopen. In 3 minuten tijd scoorde Bevo 4x (25-10). Bevo kon echter de concentratie niet vasthouden waardoor de tegenstander geleidelijk aan toch beter in de wedstrijd kwam. De zege kwam echter geen moment meer in gevaar. Via tussenstanden van 28-15 na 10 minuten en 31-22 na 20 minuten spelen was het uiteindelijk Sarah Lovas die met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand bepaalde op 37-26.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 7, Fenna Kessels 6, Demi Smolenaars 6, Lisan van Hulten 5, Linda v/d Broek 4, Nikki Budai 3, Sarah Lovas 3, Lieke Rademakers 1, Romy van Ratingen 1 en Betti Budai 1.