Geluk afdwingen 

De afgelopen twee wedstrijden gingen verloren. Tegen DSS en Quintus 2 werd aangetreden tegen sterke teams die naar verwachting hun hoge klassering van vorig seizoen dit jaar kunnen handhaven, waarbij DSS één van de titelkandidaten lijkt... In beide wedstrijden werd een redelijke eerste helft gespeeld maar glipten de twee punten in de tweede helft uit de Bevo-vingers.

 

Tegen DSS was het verschil duidelijk maar tegen Quintus 2 had kunnen worden gewonnen. Op cruciale momenten zat het helaas ook even niet mee...combinatie van omstandigheden en (gebrek aan voldoende) vorm bij voldoende speelsters.

 

Deze week wordt in Naaldwijk aangetreden tegen WPK/ Westlandia. Westlandia is een van de vele handbalclubs uit het Westland en maakte vorig seizoen een verdienstelijke rentree in de eerste divisie met een plaats in de middenmoot, bijna beloond met de nacompetitie...

 

Vorig seizoen werden beide wedstrijden (thuis en uit) gewonnen tegen deze toch taaie ploeg. Deze ploeg staat al weer even onder leiding van ervaren oefenmeester Wil Plugge, die enigzins in de luwte verder uitbouwt bij Westlandia. Westlandia wil dit jaar weer een stapje naar boven maken en in de voorbereiding werden klinkende resultaten geboekt. Na 3 duels tegen redelijk sterke tegenstanders (Fortissimo, Kwiek en PSV) hebben zij 3 punten overgehouden, 1 punt meer dan de dames van Bevo.

 

Zaak dus voor de Bevo-dames om verder te bouwen op de beide eerste helften van de afgelopen twee weken en daar dit keer een goede tweede helft aan toevoegen...zodat geluk afgedwongen wordt door goed spel...

 

 

28 sep 19:40 uur

WPK/Westlandia - Eurotech/Bevo HC Sporthal "de Pijl"

 

Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044). De bus vertrekt om 16.00 uur bij de Heuf in Panningen..