Gelijkspel voor Herpertz Bevo hc Heren A1 in Schiedam 24-24. 

Op zaterdagavond 9 februari jl. stond de 19e competitiewedstrijd op het programma voor de uitwedstrijd in Schiedam tegen DWS heren A1.

In oktober tijdens de thuiswedstrijd in de Heuf was het een spannend duel geweest, waarbij helaas Bevo met 1 punt verschil verloor, de stand was toen 32-33. Enkele A spelers waren uit helpen bij de Heren 2 en opnieuw waren spelers en keeper vanuit de B1 toegevoegd om met een volwaardig A team tegen de nr. 4 in de competitie deze wedstrijd te spelen.

DWS Schiedam stond op scherp de 1e helft. Echter de verdediging sloot nog niet optimaal, waardoor zeker de eerste minuten DWS via de cirkel teveel kansen kregen. De stand liep langzaam een paar punten uit, waardoor Bevo in de 1e helft na 20 minuten spel de controle wat verloor en DWS daar dankbaar gebruik van maakte. Ruststand 18-13.

 

Na de rust, herpakte Bevo zich en speelde wat feller en met meer tempo. Doordat de keeper van Bevo diverse mooie reddingen had, en er via de Bevo kant ook weer gescoord werd, was de achterstand van inmiddels 7 punten alweer ingelopen tot 23-22 met nog 6 minuten te spelen.

DWS werd nu toch wat nerveus….echter de time-out die DWS aanvroeg kon niet voorkomen dat het 23e doelpunt door Bevo alsnog gescoord werd.

Met nog 2 minuten te gaan scoorde DWS de 24-23! De jongens van Bevo bleven het hoofd koel houden en in de laatste minuut werd gelukkig weer de gelijkmaker gescoord. Een eindstand van 24-24.

 

Toch mooi 1 punt mee terug naar Limburg, door samenspel mooi gespeeld en hard ervoor geknokt.