Gelijkspel dames Targos Bevo Hc voelt als nederlaag  

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond tegen PSV een onnodig puntverlies geleden. Het was ex Bevo speelster Cindy Rooijakkers die 15 seconden voor tijd de gelijkmaker scoorde (27-27).

Bevo begon zowel aanvallend als verdedigend goed aan de wedstrijd. Er werd regelmatig gescoord en verdedigend werd er weinig weggegeven. Via 2-0 en 6-3 stond het na een kwartier spelen 11-7 in het voordeel van de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. De 4 doelpunten voorsprong bleef tot aan de rust gehandhaafd. Via 14-10 werd de rust bereikt met een 16-12 tussenstand.

 

Ook in de 2de helft leek er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht. Via 18-12 en 21-16 was het 10 minuten voor tijd Lisan van Hulten die de 27-22 voor haar rekening nam. Door enkele tactische wijzigingen in verdedigend opzicht aan de kant van PSV stokte de doelpuntenmachine aan Bevo zijde. De tegenstander bleef echter wel regelmatig scoren wat uiteindelijk resulteerde in de gelijkmaker net voor tijd.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 8, Aicha Chida 7, Demi Smolenaars 5, Linda v/d Broek 3, Lisan van Hulten 3 en Betti Budai 1.