Gelijkspel dames Targos Bevo Hc 

In een wederom matige wedstrijd hebben de dames van Targos Bevo Hc zaterdag de punten gedeeld met DSVD uit Deurningen. Zowel aanvallend als ook verdedigend liep het stroef met de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

Ze keken dan ook bijna de hele wedstrijd tegen een kleine achterstand aan. Via 0-2 en en 3-6 stond het na 10 minuten spelen 4-7. Vervolgens weet Bevo 3x te scoren (7-7) en gaat het tot de rust gelijk op. Door een benutte 7 meter in de laatste minuut wordt de ruststand bepaald op 12-13.

 

Na de rust trekt Desi Tielemans de stand weer gelijk (13-13). DSVD reageert hier meteen op en neemt meteen afstand van Bevo (13-18). Onder aanvoering van de goed spelende Fenna Kessels weet Bevo 8 minuten voor tijd toch weer langs zij te komen. (23-23) en via Sarah Lovas komt Bevo zelfs voor de eerste keer op voorsprong in de wedstrijd.(24-23). Toch weet DSVD weer de leiding te nemen.(25-24) Als Demi Smolenaars 4 minuten voor tijd de gelijkmaker scoort lijkt er nog alles mogelijk. Er wordt echter niet meer gescoord waardoor beide ploegen genoegen moeten nemen met1 punt.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 6, Fenna Kessels 5, Aicha Chida 4, Linda v/d Broek 3, Lisan van Hulten 2, Desi Tielemans 2, Nikki Budai 1, Demi molenaars 1 en Sarah Lovas 1.