Geert Steeghs Vienden van Bevo super initiatief 

Vrienden worden van Bevo HC!

 

Geert Steeghs is een man van de club. Op de achtergrond altijd actief bij Bevo Hc. Een man met een echt geel/blauw hart dus. Vandaar dat hij ook een grote voorstander is voor de ‘Vriend van de club-actie’. “Ik vind het een geweldig mooi initiatief, het is dé manier om een kleine bijdrage te leveren aan de club.

En dan kun je je naam op de wand ook terug lezen naast de anderen die de club een warm hart toedragen.” Verteld Geert trots. Hij vraagt daarom ook om extra aandacht voor deze actie.

Vriend worden van Bevo Hc. Wat houdt dat eigenlijk in? Geert vertelt: Je geeft een bijdrage van jaarlijks 50 euro aan de club. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugd- en G teams van Bevo Hc. Onze jeugdleden, maar ook onze toppers van ons G-team, worden met deze financiële steun nog beter begeleid naar een hoger niveau, zowel op sportief, als maatschappelijk gebied.

Alle vrienden van Bevo Hc worden met naam en toenaam vermeld op een mooi groot bord dat in de kantine komt te hangen. En uiteraard ben je als “vriend van de club” ook van harte welkom op onze jaarlijkse activiteit/feestavond. En als laatste krijgt elke “vriend van Bevo Hc” een echte geel/blauwe BEVO-sleutelhanger. Hiermee kun je met trots laten zien dat je de gezelligste club in de regio steunt! “BEVO HC wordt altijd geprezen vanwege het familiegevoel. Deze actie is daar weer een schitterend voorbeeld van!”, aldus Geert die meteen na het horen van dit initiatief de beurs heeft getrokken en uiteraard ook vriend van BEVO HC is geworden!

 

Ook “Vriend van BEVO HC” worden? Op onze website kun je meer informatie hierover vinden!

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE