Geen play off voor Eurotech Bevo Hc ondanks overwinning 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd in de nacompetitie ruim weten te winnen van Borhave. In een uitstekende eerste helft werd na een ruststand van 16-7 uiteindelijk met 29-18 gewonnen.

Doordat concurrent Klink Nijland Kwiek in Bentelo wist te winnen spelen zij om een plek in de eredivisie tegen Hellas uit Den Haag.

 

Met een basisplaats voor de a ruim 20 minuten spelen al 14-6 in het voordeel van de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Bij deze tussenstand stopt keepster Kelly Smits inmiddels haar 3de 7 meter. De rust werd bereikt met een 16-7 tussenstand.

 

Meteen na rust een zelfde spelbeeld. Bevo Bleef geconcentreerd spelen en bouwde de voorsprong in korte tijd verder uit (22-9). Vervolgens sijpelde echter het nieuws door dat Kwiek ondanks een achterstand van 17-10 na 45 minuten toch nog had gewonnen (18-20). Hierdoor verdwenen de promotie wedstrijden tegen Hellas uit beeld en werd de wedstrijd op routine uitgespeeld. Uiteindelijk was het Nikki Budai die in de laatste seconde van de wedstrijd de eindstand bepaalde op 29-18.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Carlijn Heesen 5, Aicha Chida 5, Demi Smolenaars 4, Inge van Velthoven 4, Pien Koopmans 3, Annet Bukkems 3, Fenna Kessels 3, Nikki Budai 1 en Linda v/d Broek 1.

 

 

Bekijk foto's van de wedstrijd hier