Geen Heren 1, geen Dames 1, maar wel Heren 2 

De eerste helft van de competitie zit er bijna op. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg kan de voorlopige balans worden opgemaakt. Na een valse start met 3 nederlagen op rij hebben de mannen van het 2e zich redelijk hersteld. Gaandeweg de competitie gaat het steeds beter. Met als voorlopig resultaat: een 7e positie op de ranglijst

Tijd om op onze lauweren te rusten is er echter niet. Er is ruimte om naar boven te kijken, maar de concurrentie onder ons staat ook erg dichtbij. 100% inzet en strijdlust is nodig om een goed resultaat neer te zetten en onszelf te verbeteren.

 

Afgelopen zaterdag hebben we het duel uitgevochten met de talenten van de Limburg Lions, die in de top van de eerste divisie meedraaien.

Na een 14-7 achterstand bij rust werd er na een tumultueus einde toch nog 1 punt uit het vuur gesleept. Het was een zeer verdiend punt. Achteraf gezien had er zelfs nog meer in gezeten. Er werd gevochten als “leeuwen” waardoor we ze toch wel tevreden terug mogen kijken op de wedstrijd ondanks de DPZ.

 

Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen Hercules op het programma.

Hercules is een ploeg met titelaspiraties en tot dusver de enige die punten heeft weten af te snoepen van koploper Hellas. De ploeg staat momenteel tweede met een gelijk aantal punten als de Lions 2. Met deze wedstrijd kunnen wij ons dus wederom meten met de top van de eerste divisie.

 

De mannen van Bevo 2 zijn ondanks de feestmaand niet van plan cadeautjes uit te delen. Ze gaan er dus alles aan doen om de 2 punten in De Heuf te houden. Het doel is om vanaf de eerste minuut die goede lijn door te trekken tot en met het laatste fluitsignaal.

 

Kom zaterdagavond naar de Heuf en geniet van ervaring en jeugdig enthousiasme.