Fiqas Aalsmeer C1-Heren Targos Bevo C1 24-25 

Vanmiddag was de tweede wedstrijd van Bevo C1.

De jongens van Bevo C1 hadden alweer een verre uitwedstrijd, namelijk in Aalsmeer. We wisten dat dit geen gemakkelijke pot ging worden, en dat werd gaandeweg de wedstrijd ook duidelijk.

In de eerste helft nam Bevo steeds een kleine voorsprong. Echter hadden ze het aanvallend en verdedigend heel lastig tegen deze goede tegenstander. Vooral met hun linkeropbouwer en cirkelspeler hadden onze jongens het heel moeilijk.

Aanvallend werd het Bevo ook zeer lastig gemaakt. Onze opbouwers konden maar moeilijk een gaatje vinden. Echter de hoekspelers konden gelukkig

vaak doorkomen en scoren. Russtand 14-17

 

In de tweede helft kwam Aalsmeer sterk terug tot een gelijke stand van 18-18. Bevo had het heel lastig met de fysiek sterke spelers van Aalsmeer. Naarmate de tweede helft vorderde nam Aalsmeer zelfs een voorsprong van 21-20. Dit kwam ook mede door de vele tijdstraffen aan Bevo zijde. Wat de verder goed leidende scheidsrechter vergat, was om Aalsmeer ook te bestraffen met 2 minuten straffen.

 

Echter de vechtlust van Bevo was bewonderingswaardig en met de einduitslag 24-25 nam men de punten mee naar Panningen. Een heel mooie overwinning, bereikt met hard werken samen, goede doelpunten vanuit de hoek, cirkel en opbouw en goed keeperswerk.

 

Een prachtwedstrijd jongens.