Even voorstellen: Dylan de Boer 

Ik zal mij even kort introduceren. Mijn naam is Dylan de Boer, 23 jaar oud en woonachtig in Venlo. Ik ben gek op sport, zowel als deelnemer of als aandachtig toeschouwer. Zelf ben ik regelmatig te vinden op de tennisvelden en in de fitnessruimtes.

Ik ben aan het afstuderen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de opleiding Sport, Gezondheid en Management. Hier ben ik mij na jaar 2 gaan specialiseren in de richting sportmanagement.

 

De komende 5 maanden zullen jullie mij vaker bij Targos Bevo HC zien rondlopen. Ik ga stage lopen bij jullie mooie club waar ik mij op twee speerpunten ga focussen. Mijn stage zal uit een praktijkgedeelte bestaan en mijn scriptie. Voor het praktijkgedeelte ga ik samen met Rob van Bokhoven een concept maken hoe wij dagbesteding voor ouderen kunnen invullen en hierbij ouderenhandbal op de kaart zetten. Bij mijn scriptie ga ik onderzoek doen naar de tevreden- en betrokkenheid van vrijwilligers aan de hand van meerdere factoren. Het uiteindelijke doel is om het vrijwilligersbeleid binnen Targos Bevo HC beter vorm te geven.

 

Hopelijk kunnen wij met zijn alle bijdrage aan een betere organisatie. Ik hoop een leuke tijd tegemoet te gaan en heb er veel zin in!

 

Ik sta altijd open voor een goed gesprek.

 

Met sportieve groet,

 

Dylan de Boer