Eurotech Bevo Hc verzekerd van play offs 

Zonder zelf in actie te komen hebben de heren van Eurotech Bevo Hc een plaats in de play offs zeker gesteld. Afgelopen dinsdag slaagde Quintus er immers niet in om het kunststukje van de Bevo-mannen te herhalen en Hurry Up in eigen huis naar een nederlaag te spelen. Na een 16-10 ruststand werd het 30-26 in Drents voordeel. Door dit

resultaat behouden de Heldenaren een voorsprong van 6 punten op de nummers 6 en 7 van de ranglijst, Quintus en Aalsmeer. Omdat er nog maar 3 wedstrijden te spelen zijn en beide ploegen ook nog op elkaar stuiten, kan Bevo Hc niet meer buiten de top 6 verdrongen worden. In de resterende 3 duels van de reguliere competitie, uit tegen Volendam (11 feb) en Lions (18 feb) en thuis tegen Quintus (25 feb), is het desondanks voor de Bevo-mannen zaak om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De rangschikking aan het eind van de reguliere competitie bepaalt immers met hoeveel bonuspunten elke play off-deelnemer aan de strijd om het kampioenschap begint.

 

De wedstrijden in de play offs worden gespeeld op 10, 17, 24 en 31 maart, op 14, 21 en 28 april en op 5/6, 12 en 19 mei. De invulling van het programma wordt duidelijk na de laatste speelronde van de reguliere competitie op 25 februari.