Eurotech Bevo Hc soeverein naar bekerwinst 

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben zich soeverein geplaatst voor de kwartfinales van het bekertoernooi. Tegen de reserves van Aalsmeer namen de mannen van coach William Gommans snel de leiding en domineerden vanaf het begin de wedstrijd.

Bij rust stond een 12-15 voorsprong op het scorebord. Na rust beleefden de Heldenaren hun zwakste fase. Binnen enkele minuten zagen ze hun 3 doelpunten-voorsprong smelten als sneeuw voor de zon en omslaan in een 17-16 achterstand. Het betekende het alarmsignaal voor de Bevo-mannen, die vanaf dat moment weer het heft in handen namen. Uiteindelijk resulteerde dat in een 25-30 overwinning. Goed nieuws kwam er ook uit de ziekenboeg. Voor het eerst na een lange blessure pakte Nick de Kuyper weer een aantal speelminuten en was meteen 2 maal succesvol.

 

Doelpuntenmakers: Ron Klemann 6; Jeroen van den Beucken 5; Andrzej Wasilek 4; Wouter Leenen, Lukas Koppes, Rob Killaers 3; Merijn Haenen, Nick de Kuyper 2; Bram Knippenbergh en Daan Versleeuwen 1.

 

Inmiddels heeft ook al de loting voor de volgende bekerronde plaatsgevonden. Opnieuw staat een uitwedstrijd op het programma, dit maal tegen Quintus. De overige kwartfinaleparingen zien er als volgt uit: Hurry Up – E&O, Volendam – Unitas en Aalsmeer – HA R&O

 

De wedstrijden worden gespeeld in de periode van 13 tot 15 maart.