Eurotech Bevo Hc op drempel van play offs 

Nog 1 punt hebben de mannen van Eurotech Bevo Hc nodig om zich te verzekeren van een plaats in de play offs en wat zou indrukwekkender zijn, dan dat ene punt te pakken op bezoek bij regerend landskampioen en huidig koploper Kras/Volendam. Eenvoudig zal dat niet zijn want de Volendammers zijn immers al sinds oktober 2011

ongeslagen en tonen zich al maanden heer en meester in eredivisie. Bovendien zal die laatste nederlaag bij de mannen van coach Martin Vlijm nog vers in het geheugen liggen. Verantwoordelijk daarvoor waren uitgerekend de Bevo-mannen die in eigen huis hun tot dusver sterkste optreden in de competitie wisten te bekronen met een 26-23 overwinning. De Heldenaren mogen dan ook rekenen op een op revanche beluste tegenstander. Als de ploeg van William Gommans echter de huidige goede serie een passend vervolg weet te geven, dan behoort ook nu een overwinning niet tot de onmogelijkheden.

Supporters die bij het duel in Volendam aanwezig willen zijn en willen meereizen met de spelersbus kunnen zich aanmelden bij manager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 0773076144). De bus vertrekt om 16.00 uur bij café de Nabber in Beringe. Het eerste fluitsignaal in sporthal Opperdam klinkt om 19.40 uur.