Eurotech Bevo Hc loot thuiswedstrijd 

In Oosterbeek heeft de loting voor de kwartfinales van het bekertoernooi. Grootste nieuws voor Eurotech Bevo Hc was daarbij dat een eindelijk weer eens een thuiswedstrijd uit de kokers kwam.

Voor het eerst sinds 2010, toen in een bloedstollend spannende halve finale van Aalsmeer werd verloren, mogen de Heldenaren weer bekeren in de eigen sporthal De Heuf. Tegenstander is de huidige nummer 4 van de play off-competitie, het Drentse E&O. Daarmee treft de ploeg van het coachesduo Lambert Van Berlo/Danny van Katwijk een ploeg waar al menig spannend duel is uitgevochten. In de competitie wist Bevo Hc het thuisduel met het kleinst mogelijke verschil (27-26) te winnen. Op bezoek in Emmen was juist E&O, met een zelfde verschil (24-23), de sterkste. Voor onderlinge ontmoetingen in het bekertoernooi moeten we teruggaan tot 2008. Toen wisten de Heldenaren in het hol van de leeuw, na uiterst spannende verlengingen, te winnen.

 

Op donderdag 14 maart moet blijken welke ploeg zich dit keer weet te plaatsen voor de volgende ronde. Het duel in sporthal De Heuf begint om 20.00 uur.

 

Een overzicht van alle kwartfinale wedstrijden:

Thuis

Eurotech Bevo Hc

KRAS Volendam

PK/Unitas

OCI Lions

 

----

Uit

Pals Groep E en O

Hellas

FIQAS Aalsmeer

Quintus