Eurotech Bevo Hc heren 2 snakt naar einde seizoen 

De heren 2 van Eurotech Bevo Hc hebben de laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met verlies van Quintus 2. De eindstand in Quintsheul was 26-21.

Net zoals de vorige wedstrijd begonnen de heren 2 niet strijdlustig genoeg om aanspraak te kunnen gaan maken op uiteindelijk de winst. Daar waar Quintus 2 goed afronden waren de heren 2 te slordig in de afrondingen. Een ruststand van 16-8 was het gevolg.

 

Daar waar de heren 2 vorige week vurig uit de kleedkamer kwamen voor de tweede helft, bleef het vandaag achter. Bij de stand van 20-10 hadden de heren 2 van Eurotech Bevo Hc er genoeg van en wilde niet afstevenen naar een grote nederlaag. De schouders werden er voor de laatste keer onder gezet en dit resulteerde in een beter verloop van de tweede helft. Op de uiteindelijke winst konden de heren 2 echter nooit aanspraak maken. Met een eindstand van 26-21 was een grote nederlaag bespaard gebleven.

 

Omdat het seizoen ten einde is, kunnen de heren zich weer op gaan laden voor de komende tijd.

Zoals andere jaren zal het komende seizoen wel weer in een nieuwere samenstelling zijn, met nieuwe spelers van de heren A, zodat het nieuwe seizoen weer fris begonnen kan worden.

 

Het was mij een groot genoegen om de afgelopen 3 maanden de verslagen te mogen verzorgen, en wens een ieder veel handbal plezier en succes in de komende tijd.