Eurotech Bevo Hc 2 stunt tegen DIOS 

De heren 2 van Bevo hebben zaterdag avond een stunt uitgehaald tegen DIOS. In eigen huis werd een klinkende overwinning behaald. evo heren 2 begon in tegenstelling tot vorige week goed en brachten DIOS meteen in verwarring.

De eerste 20 minuten ging het gelijk op en mochten geen van beide partijen aanspraak maken op de overwinning.

Na 20 minuten brachten Bram Knippenbergh, die na een lange blessure wedstrijdminuten maakt in de heren 2 en een fantastische eerste helft speelde, en Wouter Leenen een 2 punten voorsprong op het bord. Na een zeer dubieuze beslissing van de heren scheidsrechters mocht keeper Robin Berkers voor 2 minuten naar de bank, waardoor Bevo met 5 veldspelers verder moesten. Ze wisten echter tot de rust de voorsprong van 2 punten te behouden. Ruststand 13-11.

 

Na de rust werd de stand zelfs nog naar 15-11 gebracht, waarna Bevo te ver achter over ging leunen.

Dios herpakten zich, waardoor de stand na 11 minuten in de tweede helft 15-15 was. Een gelijk opgaande strijd ontpopte zich tot het einde van de wedstrijd, maar Bevo bleef aan de goede zijde van de stand. Met 0 seconde speeltijd op de klok, en een stand van 25-24 in het voordeel van Bevo, kreeg Dios nog een vrije worp vanaf de 9 meter. De spanning was te snijden en de ontlading groot nadat Dios deze vrije worp niet wist te verzilveren. Eurotech Bevo HC Heren 2 sloot voor de zevende keer op rij, een wedstrijd winnend af met 25-24.

 

Heren, fantastisch werk geleverd en een goed vooruitzicht voor volgende week tegen Loreal.