Eurotech Bevo verslaan Fiqas Aalsmeer ook voor de 2e keer  

De mannen van Robin Gielen waren afgelopen zondagmiddag genodigd door Fiqas Aalsmeer voor de 1e uitwedstrijd voor de Landelijke Nacompetitie. Vertrokken werd “punktlich”om 13.15 vanuit De Heuf en werd koers gezet naar Eindhoven en daarna een korte stop bij afslag 21 Den Bosch om Bram en Patrick op te pikken

Aangezien er toch een hilarisch probleem is met de diverse Tom Tom,s werd er deze keer vertrouwd op Ruud Blommers en Rob Smits en deze beide kanjers leiden het team zonder problemen naar De Bloemhof waar om 16.15 tijdig de wedstrijd werd aangefloten. De speech van Coach Robin Gielen was deze keer ook helder en duidelijk dus onze mannen wisten hoe zij deze wedstrijd in moesten gaan. Bart opende de wedstrijd en werd direct gevolgd door Aalsmeer, waarop Aalsmeer even de nadruk op lag zodat de stand na 7 minuten op 4-2. Beide teams kwamen niet echt lekker uit de startblokken zodat beide Coaches de handen vol hadden om hun team in de juiste richting te kunnen coachen. Bij Aalsmeer lukte dat iets minder zodat de mannen van Robin Gielen eindelijk de wedstrijd meer in grip kregen. Beloond werd dit met diverse scores,waar Aalsmeer het nakijken had, zodat er ruim de mogelijkheid gegeven werd om te scoren. Met nog 10sec, op de klok, sloot Jens de 1e helft af met 10-13 en beide teams zochten heil bij de coaches in de kleedkamers.

Abitraal gezien was het een zeer onduidelijke 1e helft ,later zouden de heren zich beter voelen in het gezag tijdens deze wedstrijd. Inmiddels waren beide teams klaar voor de 2e editie en Aalsmeer opende gelijk met een treffer die natuurlijk werd beantwoord door Bevo. Toegestroomd ,waren inmiddels 50 supporters, die deze wedstrijd niet wilden missen. Zij werden getrakteerd op zeer mooie acties ,van beide teams, maar Eurotech Bevo liet de opgelopen voorsprong niet lopen. Vooral Bram en Rick waren een ware plaag voor de Aalsmeerders, Dit resulteerde dat de verdediging stond als een “huis”. Profiteerde deden de Bevomannen hiervan enorm, liefst 12 minuten wist Aalsmeer het net niet te vinden van Bevo. Onze mannen daarintegen bleven volharden aan de taken die ze meekregen van Coach Robin Gielen. De score werd gedirigeerd door Bevo naar uit te lopen van de stand naar 21-16, voordeel Bevo. Fiqas Aalsmeer meende nog de inhaalrace te kunnen starten maar de Bevo heren lieten dit niet toe. Robin wisselde ruim door ,op dit moment, werden de opgeroepen/ingevlogen B mannen ingezet. De inbreng van de Heren B was zeer welkom zodat de Eurotech Heren A positief deze wedstrijd konden afsluiten in Aalsmeer, Sporthal De Bloemhof met de eindstand van 26-22.

 

Scores: Patrick(5x),Rob(4x),Niels,Jens,Loek(3x),Clim,Jeroen,Jelle(2x),Bart,Noud (1x)

Super Stops; Rick(3x), Bram (3x)

Extra dank gaat uit naar Twan Bruurs !!

 

Onder voorbehoud: Eurotech Bevo – Houten Zondag 23 Maart 15.30