Eurotech Bevo Heren A1 op bezoek bij TBV Lemgo 

Afgelopen woensdag, 27 maart, vertrokken de Eurotech Bevo Heren A1 naar Lemgo voor een oefenwedstrijd tegen de TBV Lemgo Herren B1. Het eerste fluitsignaal klonk al om 17.00 dus was het zaak om op tijd te vertrekken richting Lemgo. Na 30 min spelen stond de ruststand op 16-12 , in het voordeel van Bevo Hc.

Na de rust namen de Lemgo Heren het roer over en bepaalde de eindstand op 33-28, in het voordeel van TBV Lemgo. Na afloop van deze oefenwedstrijd namen de heren plaats in “die Lipperlandhalle” om het avondduel mee te beleven, TBV Lemgo tegen SG Flensburg-Handewitt. Deze wedstrijd was geheel uitverkocht, 5000 handballiefhebbers waren hierbij aanwezig bij deze doordeweekse handbalavond.

 

TBV Lemgo sloot deze avond positief af met 27-22 op het scorebord. Voor onze Eurotech Bevo mannen was dit een zeer rijke ervaring om mee te maken. Ook de supporters hebben genoten van een perfecte handbalavond !!

 

Heren A1 bedankt Arjan Haenen (TBV Lemgo) en Robin Gielen en natuurlijk de ouders voor het mogelijk maken van deze ervaring !!

 

Een speciale dank gaat uit naar Twan Bruurs voor extra zijn inzet om dit mogelijk te maken voor de spelers.