Eurotech Bevo Heren A stellen jarige Coach Robin Gielen niet teleur  

Ondanks dat Quintus de openingstreffer plaatste reageerde de Bevomannen hierop direct op. Noud maakte de gelijkmaker en het onderonsje tussen Noud, Jens, Niels, Bart en Rob kon beginnen. Na een kleine 10 minuten speeltijd nam Clim het heft over en scoorde een “Hattrick” en bracht de stand op 7-13. Q

uintus liep steeds tegen een zeer sterke verdediging aan zodat het scoren even uitbleef. Toch verweerde Quintus zich waardig, maar ze konden niet meer echt aanhaken voor het eind van de 1 helft. De scorestand stond in het voordeel van Bevo met 12-20 op het scorebord toen de mannen aan de “thee” gingen.

Quintus kwam na de rust zelfverzekerd uit de kleedkamers en begonnen een inhaalduel met de Bevo heren. En dat lijkte een succes, de 8 punten los verdwenen als de zon, en de Eurotech Bevo mannen moesten weer een extra tandje bijzetten om het verdiende verschil te kunnen houden. Vooral Clim , Jens en Joost hadden in dit 2e bedrijf hun aandeel aan. Jens scoorde ook een “hattrick” en daarmee was de wedstrijd gewonnen. Clim, Joost en Guus zorgden ervoor dat de winst naar Eurotech Bevo gaat. Ruststand; 12-20, Eindstand; 29-36

Coach Robin Gielen was niet echt helemaal tevreden over het gespeelde spel, vooral in de eindfase had hij meer “gezicht” willen zien van zijn team.

Scores: Jens,Clim(8x),Rob(5x),Niels,Noud(4x),Guus,Joost(3x),Bart(1x)

Super Stops; Bram (5x), Rick (1x)

 

Komende Zaterdag 22 Februari spelen onze mannen voor de NHV Beker ,tegenstander is Gemini Heren A . Aanvang 19.00 Sporthal Palemig te Heerlen.

 

Op Zondag 23 februari ontvangen de mannen in eigen huis HAR&O Heren A.

Deze vooralsnog laatste Landelijke Competitiewedstrijd voor de Eurotech Bevomannen start om 11.45.

 

Supporters zijn van harte welkom !!!