Eurotech Bevo Heren A sluiten laatste thuiswedstrijd 2013 positief af tegen Quintus Heren A 

De Eurotech Bevo Heren A wedstrijd stond als laatste gepland op deze Zondag 8 December in De Heuf om 16.30. Terwijl beide teams begonnen aan de Warming Up nestelde zich een kleine 60 supporters zich op de tribunes.

Abitraal werd klokslag 16.30 de wedstrijd aangefloten en onze mannen namen direct de leiding in deze wedstrijd. Rob opende de wedstrijd met een treffer bij de eerste aanval, gevolgd werd hij direct door Joost. Quintus probeerde aan te haken maar kon niet verhinderen dat de Bevomannen een 4 doelpuntenvoorsprong na 15 minuten speeltijd hadden opgebouwd. Coach Robin Gielen instrueerde vanuit de kant zijn mannen om deze voorsprong niet meer af te staan. Ruststand bedroeg 14-10.

 

In het 2e bedrijf gingen onze mannen door waar ze in de 1e bedrijf mee gestart waren.

Quintus probeerde de Bevomannen uit hun spel te halen wat niet lukte. De Bevomannen speelden hun eigen spel en liepen zelfs nog meer doelpunten uit. Met nog maar 15 minuten speeltijd kon Quintus het niet meer opbrengen om nog 1 poging te wagen. Met name door het sterke keeperswerk van Bram en Rick liepen zij keer op keer tegen een muur van een verdediging op. Kwamen ze hier toch doorheen stond Bram hun keer op keer in de weg. Na 60 minuten speeltijd stond het scorebord op een eindstand van 29-21.

 

Coach Robin Gielen was zeer tevreden na afloop, over het gespeelde spel van zijn mannen.

Scores; Rob(8x), Niels(6x), Sander ,Clim(3x), Jens, Bart ,Noud (2x) en Joost, Jeroen, Guus(1x)

Superstops; Bram(6x),Rick(3x)

 

Volgende week Zaterdagavond spelen de Eurotech Bevo Heren A tegen HA&RO Heren A om 18.00 in het Albeda College te Rotterdam.