Eurotech Bevo Heren A ontvangen Houten SDS’99 Heren A 

Afgelopen Zondag 23 Maart kwamen de Houtense Heren A op bezoek ,in De Heuf, om te starten met de 2e Landelijke Nacompetitiewedstrijd tegen de Bevomannen Heren A. Karig gevuld was De Heuf met de meegereisde supporters van Houten en de Bevo supporters, 36 personen namen plaats op de tribunes en abitraal werd er tijdig aangefloten.

De mannen uit Houten namen verassend de leiding en de Bevomannen moesten, na 10 minuten speeltijd al aankijken naar een achterstand van 7 doelpunten. Aan de Bevo zijde ging alles maar fout wat er fout kon gaan, slechte communicatie, geen concentratie, slechte aanspeelmogelijkheden en ga zo maar door. De Houtense Heren daarbij, roken hierbij een mogelijkheid en voelden zich “zeker” bij de uitgelopen tussenstand. De Bevomannen “prikten “even maar konden niet verhinderen dat de ruststand in het voordeel stond van Houten Heren A. Met een ruststand van 8-16 gingen beide teams even in beraad en Eurotech Bevo Coach Robin Gielen confronteerde zijn mannen met deze scorestand maar ook het vervolg ervan, gezien er nog 30 minuten gespeeld moest worden.

De inmiddels aangeschoven 40 supporters kregen hierna een geheel andere 1e helft te zien. Vanaf het begin van het 2e fluitsignaal lieten de Bevomannen er geen gras meer over groeien. De Eurotech Bevo mannen scoorden in deze 2e helft maar liefst 18x terwijl de Houtense mannen maar 8x het Bevo-doel wisten te bereiken. De interne inhaalrace was gestart, deze moest nog even uitgevoerd worden. De Bevomannen hielden het spannend, met nog 4 minuten op de klok, evenaarde de Bevomannen de scorestand en bouwde deze uit naar de voordeel -eindstand van 26-24 .

 

Scores: Jens(7x),Bart(5x), Rob, Jeroen, Joost, Guus (3x),Loek (2x).

Superstops: Rick (3x), Bram (2x)

 

Aankomend weekend ontvangen we Heren A Hercules, voor de laatste na- competitiewedstrijd op Zondag 30 Maart om 13.15 in De Heuf te Panningen.