Eurotech Bevo Heren A kruisen de degens in halve finale 

Op zondag 6 mei togen Heren A naar sportcomplex De Haamen in Beek voor de halve finale van de afdelingsbeker tegen Loreal uit Venlo.

 

Met frisse moed werd er richting gezet naar Beek. Daar

aangekomen werden we hartelijk ontvangen door BFC welke in deze bekerwedstrijd de coördinatie had voor deze middag.

 

Aangezien bij aankomst nog dames wedstrijden werden gespeeld werden deze nog eerst relaxed bekeken. Wij speelden in hal 2, spiksplinternieuw, waar helaas geen tribunes beschikbaar waren voor onze meegereisde supporters. Deze moesten plaats nemen op de geplaatste banken of staande de wedstrijden aanschouwen.

 

In de tussentijd begon Heren A coach Lambert van Berlo aan zijn voorbereidingen met zijn team in de kleedkamers. Zoals gewoonlijk, zakelijk sportief, direct naar de speler, gaf hij positieve aanwijzingen. Beloofd dit te zullen uitvoeren, op het veld togen de Heren zich naar het speelveld.

 

De sterkste selectie begon het offensief tegen de Heren A van Loreal. De eerste 5 minuten tasten beide teams de posities zorgvuldig af bij elkaar.

Eurotech Bevo bepaalde het spel al vanaf het fluitsignaal van de wedstrijd.

 

Op de bank zaten helaas geblesseerd, Jets,Rick en Jens die toekeken met een geheel ander gevoel. In het 1e gedeelte van de 1e helft gebeurde over en weer hetzelfde. Eurotech Bevo probeerde uit te lopen, Loreal probeerde tevergeefs de aansluiting te vinden en deze om te zetten naar winst. Het laatste gedeelte van de 1e helft liet de ploeg van Lambert van Berlo veel kansen liggen maar hiervan werd niet echt geprofiteerd door Loreal.

 

In de rust was de speech te voorspellen van Lambert.....de Heren betraden de 2e helft dan ook met veel meer spirit !!! Dit werd direct na het fluitsignaal opgepakt maar resulteerde niet gelijk in het voordeel van het team. Gezien de ruime voorsprong van de Eurotech Bevo Heren A, kon er voluit gewisseld worden. Hierdoor kregen de "jonkies" meer speelminuten en konden laten zien wat zij in hun macht hebben.

 

Op de bank werd het steeds gezelliger, dit was ook te merken in het speelveld. Een kleine opleving kwam nog van Loreal maar was niet overtuigend genoeg om de rollen over te nemen. In het laatste gedeelte van de 2e helft nam Eurotech Bevo de volledige hoofdrol op zich. Bart Leenders werd met name door keeper Mark vd Beucken meermaals perfect bediend zodat hij naar hartenlust kon scoren. Loreal had zich op dit moment al neergelegd met de aankomende nederlaag en gaf sporadisch nog tegengas.

 

Zodoende konden de Eurotech Bevo Heren A deze middag, onder toeziend oog van de meegereisde sponsor Ton Bruurs, deze halve finale succesvol afsluiten.

 

Abitraal gezien waren er, ook deze halve finale, rare beslissingen die niet begrepen werden door spelers en coaches. Het regende 2 min en 7 meters.

Dit resulteerde dat spelers de beslissingen van het abitrale duo niet konden thuisbrengen.

 

Eurotech Bevo heren A heeft zondagmiddag in Beek een sportieve prestatie afgegeven met "de hakken over de sloot". Loreal heeft laten zien dat zij er zeer zeker klaar voor zijn om volgend seizoen de confrontatie aan te kunnen gaan in de zuid Limburgse poule.

 

Trainer/coach Lambert van Berlo heeft zijn handen vol hieraan, na dit weekend, om de Beker op zondag 20 mei mee naar Panningen te nemen.

 

Hij zal de oefenwedstrijd tegen Rheinwacht Dinslaken (zaterdag 12 mei 17.30u, het voorprogramma voor de wedstrijd Eurotech Bevo Hc – OCI/Lions) en het Bruurs Beloften Toernooi zeer zeker de teugels gaan aantrekken!!

 

Man of the Match; 2e helft de bank, zij gaven Bart Leenders en Mark vd Beucken vleugels door hun aanmoedigingen !!!!

 

Eindstand: winst voor Eurotech Bevo Heren A, 25-12 !!!

 

Heren A moments:

  • Heren A genieten, de aangeboden sinasdelen in kleedkamer,
  • Heren A slaan dit gedeeltelijk over, wel eten in de rust !!
  • Heren A Team genieten van ............. na afloop in kleedkamer........
  • Coach Lambert van Berlo Eurotech Heren A loopt te zoeken op parkeerplaats Beek, naar vervoer naar huis en team en supporters......is trouwens wel thuis aangekomen !!
  • Sponsor Bruurs Buro Business en vaste supporters/coach/trainer ontevreden over spel Eurotech Bevo heren A.....

 

(De Heren A moments zijn hilarisch samengesteld, alleen maar om te lachen!!)