Eurotech Bevo Heren A klaar voor Limburgse Halve Bekerfinale 

Afgelopen Zondag 30 Maart waren de mannen van Heren A Hercules Den Haag te gast voor de laatste landelijke nacompetitiewedstrijd in De Heuf te Panningen.

Op het spel stond er niets meer, het NHV had inmiddels de 3 nacompetitie wedstrijdresultaten “bevroren” zodat deze nacompetitie een opvulling was voor het naderende NK 2014 te Amsterdam te overbruggen. De Bevo Heren A mannen hebben nu de kijker gericht op de aankomende Limburgse Halve Finale Bekerwedstrijden die gespeeld worden in Beek op Zondag 6 April om 12.45 in Sporthal De Haamen. Tegenstander is deze zondagmiddag de Heren A van Rapiditas uit Weert. De Rapiditas Heren A zouden graag een deel uit willen maken van deze halve finale zodat zij alles uit de kast zullen halen om hierin iets te kunnen betekenen voor de Limburgse Beker Finale op Zondag 11 Mei in Sporthal De Berkel in Horst.

 

Op deze zeer mooi zondagmiddag 30 Maart wisten toch een 30tal supporters de weg te vinden naar De Heuf waar beide teams direct na het fluitsignaal van start gingen. Hercules maakte de openingstreffer die direct werd gevolgd door de mannen van Coach Robin Gielen. De Haagse heren hielden dit tempo maar 8 minuten vol en in de daarop gevolgde 19 minuten kwamen zij niet tot scoren. De doelpuntenmachine aan de Bevozijde ging intussen gewoon door waardoor er al snel een behoorlijk “gat” werd geslagen door de Bevomannen. De Heren gingen de rust in met 6 doelpunten verschil(14-8) .Direct na rust probeerde Hercules enigszins in de buurt te komen voor een aanknopingstreffer maar de Bevomannen lieten dit niet toe. De toeschouwers kregen helaas geen tophandbal meer op nivo te zien, je kon merken dat beide teams deze wedstrijd zo snel mogelijk achter de rug wilden hebben. Hercules begon aan een inhaalrace maar werd voortdurend gehinderd door het Bevospel, Coach Robin Gielen maakte dankbaar gebruik van zijn wisselspelers zodat ook de B heren in deze laatste Landelijke Competitiewedstrijd ruim aan bod kwamen. De Eurotech Bevo Heren A sloten deze zondagmiddag positief af in De Heuf met een eindstand van 25-18.

 

Scores; Bart, Rob, Jordin (4x), Noud, Clim, Patrick (3x), Jeroen (2x), Loek,Jens (1x)

Superstops; Bram (6x), Rick (8x)

 

Op naar de Limburgse Halve Bekerfinale op Zondag 6 April om 12.45 De Haamen te Beek !!