Eurotech Bevo Heren A hekkensluiter op de Mannenmiddag in De Heuf!! 

Op deze mannen handbalmiddag in De Heuf sloten de Heren A deze middag positief af tegen HV Dongen Heren A. Met een goede warming up kregen de Heren A nog vlak voor het beginsignaal nog motiverende instructies van Coach Robin Gielen.

Dit namen de heren gretig aan en zorgden ervoor dat HV Dongen pas na 15 min speeltijd, Keeper Rick voor de 2e keer konden verrassen. De stand bedroeg op dat moment 10-2.HV Dongen begon eindelijk een beetje grip op de wedstrijd te krijgen en begon aan een bijna onmogelijke inhaalrace.De 60 supporters op de tribunes zagen een makkelijk spelend Bevo tegen een welwillend HV Dongen om de schade beperkt te houden. De 1e helft beslisten de Heren Bevo op 18-10.

 

Na de thee wilden onze Bevomannen de voorsprong van maar liefst 10 doelpunten vasthouden. De inmiddels ingebrachte Keeper Bram vervolgde zijn maatje Rick tijdens de verdediging maar ook op aanvallend gebied. HV Dongen daarin tegen had de zinnen gezet op de 2e helft en begon steeds meer te profiteren van de aanvalsfouten van de Bevomannen. Er werd bij beide teams stevig door gewisseld, ook de jonkies, stonden hun mannetje in de verdediging.

 

Toch was Coach Robin Gielen na afloop niet geheel tevreden over het spel in de 2e helft. Met nog een kleine 20 minuten op de klok, zag hij de concentratie iets afnemen in het afronden in de aanvalsmomenten van zijn heren A. de hierop aangeven correcties van hem hadden een positieve werking op de heren in de laatste minuten van deze wedstrijd. HV Dongen profiteerde van het “dipje”van de Bevomannen, maar konden het verschil van 10 doelpunten niet verzachten.

 

Eindstand bepaalde Eurotech bevo Heren A op 33-23.

Volgende week zijn de Eurotech Bevo Heren A op bezoek bij Hercules,aanvang 11.35 Sporthal Boswijk in Den Haag.