Eurotech Bevo heren 2 laat eerste winst glippen 

Na 2 verloren wedstrijden waren de heren 2 van Eurotech Bevo Hc getergd om afgelopen weekend de wedstrijd tegen Aristos winnend af te sluiten. Het liep echter anders af. De eerste minuten van de wedstrijd lieten de heren 2 zien dat ze toch echt wel wilden winnen.

Ze begonnen de wedstrijd goed in liepen snel uit naar een 4-1 voorsprong. In de minuten daarna stokte de aanvallen waardoor Aristos beter in hun spel konden komen. Na 10 minuten was het 5-5. In het verdere verloop van de eerste helft was het vooral in verdedigend opzet niet goed en ook keeper Robin Berkers, tevens nieuwe aanvoerder dit jaar, kon daar weinig aan veranderen. De schotarm van Aristos werd niet afdoende geblokt, waardoor Aristos verder uit kon lopen. Ruststand: 12-16

 

In de eerste minuten van de tweede helft was het beeld niet anders. Aristos liep uit naar een voorsprong van 6 doelpunten, 12-18. Na enkele strafworpen tegen, waarvan er vele gestopt werden door keeper Sjoerd Kurvers, kregen de heren 2 weer hoop en werden de mouwen opgerold.

 

Met goede aanvallen, en goed keeperswerk van Robin Berkers, werd de stand terug gebracht naar 22-23. Het publiek, welke in grote getale aanwezig was, ging er eens goed voor zitten, maar zagen de verdediging weer wat wegzakken, waardoor Aristos weer uitliep naar 22-26.

 

De laatste minuten van de wedstrijd waren toch weer voor de heren 2 van Eurotech Bevo Hc.

Ze kwamen nog terug tot 26-27, maar de tijd was niet meer in het voordeel.

 

Beste heren, hou vast aan het collectief van de laatste minuten, dan zullen er komende zaterdag in Houten zeker punten gepakt worden.

 

Veel succes.