Eurotech Bevo Hc versterkt zich voor nieuwe seizoen 

Alle aandacht bij handbalvereniging Eurotech Bevo Hc gaat momenteel uit naar het beslissende kruisfinaleduel tegen FIQAS/Aalsmeer. Komende zaterdag moet blijken of de mannen van coach Martin Vlijm zich weten te plaatsen voor de finale om het landskampioenschap. Toch wordt bij de club uit de gemeente Peel en Maas ook al vooruitgekeken

Karim Tamim

naar het nieuwe seizoen.

 

Het is dan ook met grote tevredenheid dat de technische commissie de komst van een nieuwe speler kan melden. De 22-jarige Karim Tamim komt over van Quintus, waar hij de afgelopen 3 seizoenen speelde. Daarvoor was hij eveneens 3 seizoenen actief bij E&O en zijn handballoopbaan begon hij ooit bij Hellas. Ook op internationaal vlak kwam de sterke en beweeglijke cirkelloper al enkele keren in actie. Hij speelde interlands met de U17 en U19 selecties. Opvallend genoeg echter niet voor Oranje, maar voor Zwitserland, het land waar hij is geboren en tot zijn 9de levensjaar woonde.

 

Bij Bevo Hc gaat hij opnieuw kennis maken met diverse spelers die hij bij jeugdwedstrijden al meermaals ontmoette en wil hij zich verder ontwikkelen. De eerste indrukken van zijn nieuwe club omschrijft hij als warm en ambitieus. Met name dat laatste spreekt hem aan en zijn streven is dan ook om met Bevo Hc zijn eerste prijzen te pakken.