Eurotech Bevo Hc treft kat in het nauw  

Komende zaterdag gaat voor de heren van Eurotech Bevo Hc de tweede competitiehelft van start. Op het programma staat een uitduel tegen AHV Swift, een wedstrijd waarin de Heldenaren nog iets recht te zetten hebben.

In het openingsduel wisten de Arnhemmers met fris en gedreven spel regelmatig de show te stelen en uiteindelijk ook nog eens beslag op een meer dan verdiend gelijkspel te leggen. Swift gaf het prima spel tijdens de seizoensopening een passend vervolg in de twee duels die volgden, stond na 3 speelronden op een verrassende 2de plek, maar zag er daarna flink de klad in komen. Wedstrijd na wedstrijd ging verloren, er werd afscheid genomen van coach Paul Schuurkes en halverwege de competitie is Swift terug te vinden op plaats 8. De afstand tot de 6de plek, die nog recht geeft op deelname aan de play offs, is echter slechts 4 punten. Om een ticket voor de kampioensgroep in zicht te houden moeten de Arnhemmers nu wel weer gaan winnen. Thuis tegen Bevo Hc zullen ze zich zeker kansen op 2 punten toedichten. Aan de Bevo-mannen de uitdagende opdracht om net zo geconcentreerd te werk te gaan als in Waalwijk en zo één van de concurrenten op een play off-plaats op een nagenoeg onoverbrugbare achterstand te zetten.

 

Het aanvangstijdstip van de wedstrijd in sporthal Elderveld is gewijzigd en 20.45 uur geworden. Er zal geen bus naar Arnhem rijden, maar supporters die het duel willen bijwonen en geen beschikking hebben over eigen vervoer kunnen zich aanmelden bij manager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 077-3076144).