Eurotech Bevo Hc treft directe concurrent 

In de strijd om één van de play off-plaatsen krijgen de mannen van Eurotech Bevo Hc komende zaterdag te maken met een directe concurrent. In Zwartemeer moet de ploeg van coach Martin Vlijm het immers opnemen tegen JMS/Hurry Up. De Drentenaren wisten in het afgelopen seizoen Bevo Hc nog de toegang tot de play offs te

versperren en dus ligt hier voor de Heldenaren nog een appeltje te schillen.

In het huidige seizoen kwam Hurry Up pas 3 keer in actie, doordat geplande tegenstanders Lions en Volendam te maken hadden met EuropaCup-verplichtingen. In die 3 optredens moest de ploeg, net als Bevo Hc, 3 verliespunten incasseren.

 

Voor de Bevo-ploeg is het zaak om de mogelijke euforie na de overwinning op Lions snel naast zich neer te leggen en zich te concentreren op een lastige klus in Zwartemeer. Hurry Up wist zich kort voor het eindigen van de transferdeadline nog te versterken met een speler uit de sterke Portugese competitie, waardoor de ploeg geldt als een gemêleerd internationaal gezelschap, dat bijzonder onvoorspelbaar uit de hoek kan komen.

 

Supporters die het duel in Zwartemeer willen bijwonen kunnen zich aanmelden voor de busreis bij manager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 077-3076144). De bus vertrekt om 15.00 uur bij café De Nabber in Beringe. Aanvang van de wedstrijd in sporthal De Eendracht is 20.30 uur.