Eurotech Bevo Hc snakt naar punten 

Na twee achtereenvolgende duels op vreemde bodem, moeten de heren van Eurotech Bevo Hc ook voor hun derde wedstrijd in het nieuwe jaar op reis. Eindbestemming is dit keer Den Haag. In de Hellashal staat voor de Bevo-mannen het duel tegen Hellas op het programma. Met nog 3 wedstrijden tot het einde van de reguliere competitie hebben

de Heldenaren dringend behoefte aan een overwinning. Nog steeds zijn de mannen van coach Martin Vlijm terug te vinden op de vierde plaats van de ranglijst, maar de voorsprong op de concurrentie is geslonken. Het verschil met de nummers 5 (E&O), en 6 (Hurry Up), bedraagt respectievelijk 2 en 3 punten, maar beide ploegen hebben een wedstrijd minder gespeeld. Tegen hekkensluiter Hellas kan Bevo Hc zich dan ook geen puntverlies permitteren. In Panningen konden de Hellenen de thuisploeg niet in problemen brengen. Bevo Hc was met 33-19 duidelijk de sterkere. In eigen huis lijkt Hellas echter meer in zijn mars te hebben. Alle tot dusver behaalde punten werden in de eigen Hellashal veroverd. Voor Bevo-doelman Bart Ravensbergen betekent het duel in Den Haag een weerzien met de ploeg waar hij vorig jaar successen mee vierde. Aanvang van de wedstrijd in de Haagse Hellashal is 21.00 uur. Supporters die het duel willen bijwonen kunnen zich aanmelden voor de busreis bij teammanager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 077-3076144). De bus vertrekt om 17.15 uur bij café De Nabber in Beringe.

 

Het eerst volgende thuisduel voor de Bevo-mannen staat overigens gepland op donderdag 6 februari. Tegenstander is dan JMS/Hurry Up.