Eurotech Bevo Hc sluit eerste competitiehelft af in Waalwijk 

De eerste competitiehelft zit er bijna op voor de heren van Eurotech Bevo Hc. Na 8 van de 18 wedstrijden leert een blik op de ranglijst dat de ploeg van coach Martin Vlijm op koers ligt. Hoofddoel voor de Heldenaren is een plaats bij de eerste 6 om zo deelname af te dwingen voor de play offs.

Met nog één duel in de eerste competitiehelft voor de boeg zijn de Bevo-mannen uitgerekend op die zo belangrijke 6de plek terug te vinden. De voorsprong op de nummer 7 bedraagt inmiddels 4 punten. Om de positie verder te versterken en bovendien plaats 4 in het vizier te krijgen is winst in de 9de speelronde bijzonder welkom. Daarmee zou de ploeg immers minimaal 1 plaats stijgen en dicht in de buurt komen van een plaats die recht biedt op deelname aan de BeNeLux-competitie. Om dit te realiseren wacht de Bevo-mannen echter een lastige klus. In Waalwijk moeten de Heldenaren promovendus RED-RAG/Tachos van zich af schudden en dat lukte tot dusver nog maar 1 ploeg. Alleen E&O wist in sporthal De Slagen beide punten te pakken. Zowel Hurry Up, Hellas, als Quintus moesten 1 of meer punten achterlaten. Met bekende namen in de gelederen als Roy Meijs, Kevin Okkers, Henrico van Best, Sahbi Jemai, Arjan Stuiver en doelman Erwin Jansen, die bovendien over de nodige eredivisie-ervaring beschikken, geldt Tachos als een onberekenbare tegenstander. De Bevo-mannen zijn gewaarschuwd.

 

Supporters die het duel in Waalwijk willen bijwonen kunnen zich aanmelden voor de busreis bij manager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 077-3076144). De bus vertrekt om 17.15 uur bij café De Nabber in Beringe. Aanvang van de wedstrijd in sporthal De Slagen is 20.00 uur.