Eurotech Bevo Hc op bezoek bij koploper 

Met achtereenvolgende overwinningen op Hellas, Tachos, Swift en E&O zijn de heren van Eurotech Bevo Hc bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg maakt een snelle ontwikkeling door en laat zien niet alleen in speltechnisch en –tactisch opzicht te zijn gegroeid, maar vooral ook op mentaal vlak. De gemiddelde leeftijd van de ploeg van

coach Martin Vlijm blijft echter laag en dus blijft ook de vraag gerechtvaardigd of de Heldenaren het huidige niveau voor langere tijd kunnen handhaven.

 

Komend weekend wacht hen in dat opzicht een interessante test. Tegenstander is dan de momenteel sterkste ploeg in de Nederlandse eredivisie. Dankzij de winst op Volendam, nota bene in het hol van de leeuw, is FIQAS/Aalsmeer de trotse lijstaanvoerder met 1 punt voorsprong op nummer 2 (Volendam) en al 4 punten meer dan de nummers 3 (Lions) en 4 (Bevo Hc). Een nederlaag incasseren hoefden de Noordhollanders tot dusver pas 1 keer. Tegenstander was toen … Eurotech Bevo Hc. Meer woorden hoeven niet vuil gemaakt te worden om het belang van de wedstrijd te onderstrepen.

 

Het duel in sporthal De Bloemhof begint om 20.30 uur.

Supporters die het duel in Aalsmeer willen bijwonen kunnen zich aanmelden voor de busreis bij teammanager Theo Sonnemans (theoson@home.nl of 077-3076144). De bus vertrekt om 16.30 uur bij café De Nabber in Beringe.