Eurotech Bevo Hc ontvangt landskampioen 

Het spel van de heren van Eurotech Bevo Hc vertoont nog geen constant niveau. De ene week en soms zelfs de ene helft is top, de andere neigt naar flop. Niet geheel verrassend gezien de nog lage gemiddelde leeftijd van de ploeg. Bevo Hc heeft veel in zijn mars, dat werd al duidelijk tegen Aalsmeer en Lions, maar moet dit niveau vaker en langer laten zien. Daar ligt een mooie uitdaging voor de technische staf.

 

Komend weekend is in dat opzicht weer een interessante graadmeter. Op bezoek in sporthal De Heuf komt regerend landskampioen en ook dit seizoen weer topfavoriet voor de titel Volendam. De ploeg van coach Mark Schmetz hoefde tot dusver slechts één nederlaag te incasseren, uit bij Aalsmeer, en is daarmee de equipe met de minste verliespunten. Met in de gelederen geroutineerde toppers als Jasper Adams, Niels Reijgersberg, Matthijs Vink, Joey Duin en doelman Martijn Cappel en daarnaast aanstormende talenten als Jorn Smits gelden de Noordhollanders in elk duel als de te kloppen ploeg.

 

Voor de Bevo-mannen een mooie uitdaging om het niveau van de wedstrijd tegen de Lions weer uit de kast te halen en het publiek opnieuw op een spektakelstuk te trakteren. Aanvang van de wedstrijd in Panningen is zoals gebruikelijk 20.00 uur.