Eurotech Bevo Hc maakt zich op voor degradatiegroep 

Met het ternauwernood missen van een plek in de play offs, zijn de mannen van Eurotech Bevo Hc veroordeeld tot de strijd tegen degradatie. Daarin zullen de Heldenaren het op moeten nemen tegen HA R&O, Swift Arnhem en Loreal.

Dankzij een 7de plek in de eindrangschikking van de reguliere competitie start de ploeg van coach Piotr Konitz met 4 bonuspunten, 3 meer dan de nummer laatst. In de komende dagen zal het speelschema met de juiste wedstrijddagen bekend worden gemaakt. Vast staat inmiddels dat Bevo Hc het bal opent met een uitduel tegen Loreal, gevolgd door een thuiswedstrijd tegen Swift en een uitwedstrijd tegen HA R&O. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Datum

05-03-11

19-03-11

26-03-11

02-04-11

10-04-11

16-04-11

Thuis

Loreal

Eurotech Bevo Hc

HA R&O

Eurotech Bevo Hc

AHV Swift

Eurotech Bevo Hc

 

-

-

-

-

-

-

Uit

Eurotech Bevo Hc

AHV Swift

Eurotech Bevo Hc

Loreal

Eurotech Bevo Hc

HA R&O

Aanv

20.00u

20.00u

21.00u21.00u

14.15u

19.00u

 

Sporthal

Craneveld

De Heuf

Elderveld

De Heuf

Albedacollege

De Heuf

De uiteindelijke nummer laatst van de groep degradeert rechtstreeks naar de eerste divisie. De ploeg die als derde eindigt zal in een dubbele ontmoeting met de algeheel periodekampioen van de eerste divisie strijden om de laatste plek in de eredivisie.

 

In het komend weekend zijn de Heldenaren vrij. In Antwerpen staat dan het Final Four-weekend van de BeNeLux-liga op het programma. In de halve finales op zaterdagavond speelt het Belgische Tongeren tegen het Luxemburgse Berchem en stuit Volendam, de enige Nederlandse vertegenwoordiger, op de koploper in de Belgische eredivisie, Initia Hasselt. Op zondagmiddag worden de kleine en grote finales gespeeld.