Eurotech Bevo Hc heren ten onder in Apeldoorn 

Geen moment van de wedstrijd tegen Unive / Achilles maakte heren 2 aanspraak op de winst. Zonder enige beleving kwamen de heren van Eurotech Bevo Hc 2 in korte tijd op een achterstand van 7-1 en vervolgens 10-2.

De ene na de andere aanval werd gestopt door de keeper van Achilles. De schoten miste kracht dan wel doel. Verdedigend was het fysiek te zwak om het zonder schroom spelend Achilles te stoppen. Tijdens het rustsignaal was het dan ook al 14-6.

 

Na de rustpauze kwamen de heren 2 van Eurotech Bevo HC iets beter op gang tot de stand van 17-12. Vervolgens viel er een discutabele rode kaart voor keeper en aanvoerder Robin Berkers. Bij een break out van Achilles ving hij eerst de bal, waar vervolgens een speler van Achilles tegen de keeper aan liep. De rode kaart was zo discutabel dat de ene scheidsrechter een vrije worp toekende aan de heren van Eurotech Bevo Hc en de andere direct een rode kaart trok voor de keeper.

 

Hierdoor leken de heren 2 van slag en liep Achilles verder uit naar 21-12. Heren 2 was niet meer bij machten om het tij te keren, waardoor de eindstand eindigden op 29-19.

 

Beste heren, neem het verlies, denk goed na wat er fout ging, zet het teambelang voorop en probeer volgende week tegen streekgenoot HandbaL Venlo de eerste punten te pakken. Succes.