Eurotech Bevo HC heren 2 verliest thuiswedstrijd van koploper 

Aanvankelijk zag het er naar uit dat de heren 2 van Eurotech Bevo Hc een stunt uit ging halen tegen de koploper Tachos uit Waalwijk.

 

Waar de heren 2 gedreven aan de wedstrijd begon, leek het bij Tachos of de reis vanuit Waalwijk nog in de benen zat. De heren van Eurotech Bevo Hc waren gewaarschuwd voor het fysiek sterk spelende Tachos. In de eerste 23 minuten van de wedstrijd was hiervan weinig te zien. De heren 2 bleven brutaal gelijk opgaan met Tachos tot 9-9. Na wat omzettingen bij Tachos, waar de heren 2 niet direct antwoord op hadden, liepen deze weg naar een ruststand van 9-15.

 

De tweede helft begon, zoals de eerste helft eindigden. Een sterk spelend Tachos, waar zichtbaar wat meer routine zat, en een Eurotech Bevo HC heren 2 die hier niet direct antwoord op hadden.

Het eerste kwartier van de tweede helft bleef het zo. Vervolgens werden de heren 2 toch wat brutaler, wat resulteerde in de nodige doelpunten, waarvan Tachos in eerste instantie toch schrok.

Door de grote voorsprong die de heren 1 van Tachos hadden opgebouwd, bleek het voor de heren 2 niet meer mogelijk om echt dicht bij te komen. De eindstand van de wedstrijd was dan ook 21-31.

 

Gezien het verloop van vooral de eerste helft, geeft dit hoop om volgende week Unive/Achilles te verslaan.

 

Succes heren.