Eurotech Bevo HC heren 2 strijdend ten onder in Houten 

De heren 2 van Eurotech Bevo HC hebben zaterdagavond de wedstrijd in Houten met 36-31 verloren. De eerste helft maakten de heren 2 geen aanspraak op de winst.

Ze begonnen niet fel genoeg aan de wedstrijd, waardoor Alphadeur Houten enigszins gemakkelijk naar een 18-14 ruststand konden lopen.

 

Na de rustpauze, waarin coach Bart Hofmeyer z’n mannen eens goed toesprak, kwam er een heel ander heren 2 op het veld. Er werd weer gestreden om iedere bal, aangevoerd door een zeer goed spelende Daan Versleeuwen, wat resulteerde in een gelijk opgaande strijd. Echter na wat dubieuze beslissingen van het arbitrale duo, waardoor de heren 2 met 3 veldspelers en een keeper verder moesten, gingen ze ten onder.

 

Het overwicht van 6 spelers tegen 3 was te groot, wat in de nodige tegen doelpunten resulteerde.

De heren 2 lieten zich niet meteen aan de kant zetten, en knokte voor wat ze waard waren. Het gat was te groot geworden wat uiteindelijk een eindstand van 36-31 in het voordeel van Alphadeur Houten opleverde.

 

Respect moet er zeker zijn, maar een neutrale opstelling van de leidende mensen is zeker gewenst.

Respect was er zeker voor de werklust van de heren 2, wat een steeds betere vorm krijgt. Ga zo door mannen, en de punten worden dan zeker gepakt.

 

Volgend weekend wacht in eigen huis weer een stevige klus tegen Tachos. De wedstrijd begint om 14:45 uur in de Heuf.