Eurotech Bevo B1 Heren - V&L B1, the Limburg battle 

Wij schrijven zondag 2 oktober. Plaats van handeling De Heuf omstreeks 15.20u.

  • Beide teams genieten van een korte "warming up" voordat zij het speelveld betreden.
  • Beide teams "kennen elkaar"door en door.
  • Beide teams weten de opstelling al van te voren .......
  • Beide teams hebben "talenten".........
  • Beide teams hebben ook "verborgen talenten"...........

 

Alles meegenomen word dit een wedstrijd op top niveau!! 60 man publiek, dat er een goed voor ging zitten. En, echt, niemand had deze middag te klagen .

 

Eurotech Bevo mocht de openingstreffer maken, dit was de 1e actie van Noud en direct succesvol!. Direct hierop antwoordde V&L, maar Ramiro bracht hun tot rust met een geweldige redding. In het begin bepaalde Eurotech Bevo de koers, wij bepaalden het ritme,wij bepaalden de ruimte om te spelen. V&L keek, met nog 15 min te spelen, de kat uit de boom.

Inmiddels stond de stand 5-2, in het voordeel van Eurotech Bevo.

In deze minuten scoorden Noud en Marc succesvol !!!

 

V&L werd wakker geschud en tapte uit een ander vaatje........Met nog 12 min te spelen werd V&L opeens alert !!! Tot het eind van de wedstrijd maakte zij ELKE MINUUT een GOAL !!! Onze jongens probeerden hierop ELKE keer te beantwoorden wat wel en niet lukte !! Verdedigend probeerden we hierop te antwoorden!! Ruststand was 12-13 in het voordeel van V&L.

 

Na de korte "thee" werd er gelijk gestart met de 2e helft...... Beide coaches hadden enige tijd om hun spelers te kunnen "updaten" over hun spel.

Vanaf dat moment begon de wedstrijd normen aan te nemen van een "Limburgs onderonsje".

 

Eurotech Bevo begon gretig aan de 2e helft,wat resulteerde dat V&L bijna 10 minuten niet tot scoren kwam. Beide teams gingen gelijk op in de strijd!

7 meters werden over en weer gegeven en zorgvuldig benut . Dit bracht de stand op 14-14 door een fraaie actie van Noud !!!!

Ramiro had nog een SCHITTERENDE REDDING, zodat hij even de stand hield op 14-14. Hij hield zelfs 5x het doel schoon !!!! Gelijk dus, V&L proefde meer............ Pim reageerde hierop direct zodat hij Eurotech Bevo in het voordeel zette !!!

 

V&L bracht het spel in een stroomversnelling zodat zij konden uitlopen, naar een einduitslag van 23-29 in het voordeel van V&L. Doordat Marc, Niels en Jens al uitgeholpen hadden bij de A1 was hun inzet extra belast.

Marc heeft deelgenomen aan de wedstrijd, Jens heeft dit aangepast.

 

Jeroen raakte na 16 min spelen door een vervelende actie geblesseerd, vandaar dat hij de wedstrijd niet heeft uitgespeeld. Hierdoor vielen enorme gaten die benut werden. Opvallend is dat hij uit 3 wedstrijden een ENORME HOOFDROL heeft gespeeld! Conclusie: Een ECHTE WERKER !!!

 

Einduitslag was 23-29 in het voordeel van V&L Geleen.

 

Volgende week: BFC B1 – Eurotech Bevo B1 (zaterdag 8 oktober om 12.15u in Sporthal de Haamen in Beek)