ERIMA en Bevo HC verlengen samenwerkingsovereenkomst 

Na de laatste thuiswedstrijd in 2013 van Bevo HC tegen Quintus, tekende Jan Karis van Bevo HC en Arian Verrijt van ERIMA teamsport BV een nieuwe langdurige samenwerkingsovereenkomst.

 

De handbal eredivisionist en ERIMA zijn al ruim 7 jaar aan

elkaar verbonden en de ondertekening van dit nieuwe contract geeft aan dat dat voor beide partijen naar volle tevredenheid verloopt. “Bevo is voor ons een fantastische professionele partij, die al jaren past in onze strategie en beleving van samen winnen. Deze club presteert al jaren op het hoogste niveau en is voor velen een voorbeeld als het gaat om samenwerken, betrokkenheid en uitstraling”, aldus Arian Verrijt.

 

Het kledingpakket wordt hoofdzakelijk ingevuld met items uit de CLUB 1900 lijn. De kleurstelling new royal/geel past perfect bij de clubkleuren en is vanwege de uitgebreide mogelijkheden voor heren, dames en kinderen de ideale lijn om de gehele vereniging van kleding te kunnen voorzien.

 

In Nederland hebben naast BEVO HC ook QUINTUS, FIQUAS, HURRY UP en HANDBAL VENLO een samenwerkingsovereenkomst. In handballand Duitsland staan de topverenigingen TBV LEMGO en SG FLENSBURG onder contract bij ERIMA.