Enkele doelstellingen voor aankomende zaterdag 

Zaterdag wordt in Etten-Leur om 20.30 aangetreden tegen Internos. Deze ploeg speelt al jaren onder Paul Coenders een voor Internos vertrouwd maar voor tegenstanders afwijkend spelletje met een offensieve dekking en heel snel aanvalsspel. Internos herbergt immers voornamelijk vlugge, snelle meiden. Nadeel hiervan voor hen is dat ze fysiek wat

minder ten tonele kunnen brengen. Hierin en in het omgaan met de offensieve dekking ligt de sleutel naar succes voor de Bevo-dames. Verdedigend is het noodzakelijke voetenwerk wel vereist...

 

Vorig seizoen kon dit tweemaal worden opgebracht en werd ook tweemaal gewonnen. De Bevo-dames zijn echter (nog) niet zo stabiel en blessurevrij als de ploeg van vorig seizoen. Zo kan er zaterdag bijvoorbeeld pas voor de eerste keer twee maal achter elkaar worden gewonnen (beker niet meegeteld) en dient de eerste uitzege nog te worden behaald. Uit werd immers pas een punt behaald in Naaldwijk bij Westlandia. Ook zijn de dames nog niet compleet geweest...wel komt dit eraan!

Daarnaast hebben de dames van Internos op dit moment maar een punt minder verzameld dan de Bevo-dames....

 

Naast de nodige arbeid dient de ploeg dus gewoon keihard te werken voor het resultaat! Doen dus!

 

Zaterdag 9 november 20:30 uur

Internos - Eurotech/Bevo Hc @Sporthal "De Lage Banken"

 

Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044). De bus vertrekt om 18.00 uur bij de Heuf in Panningen..

 

 

PS: Midweeks werd afgereisd naar MHV te Mill voor de tweede ronde in de beker. De dames speelden zich naar een regelmatige 17-20 overwinning, waarbij vooral de afronding zonder hars te wensen overliet. Echter, de dames zitten zoals het hoort in de koker voor de volgende ronde.